Zpráva SDH za rok 2011

19.02.2012 19:16

 

Vážené dámy, pánové a milí hosté.

Ještě jednou Vás vítám na Valné hromadě SDH Haratice. Dovolte mi, abych Vám přednesl zprávu o činnosti SDH za uplynulý rok.

Náš sbor čítá ke dni 31. 12. 2011 55 členů z toho je 36 mužů a 19 žen. SDH disponuje s touto technikou : Hasičské vozidlo Avie 31 s vybavením a dále hasičský přívěs také plně vybaven. S automobilem bylo za rok 2011 najeto 1665 km. Stříkačka byla v provozu 48 hodin.

V lednu 2011 jsme uspořádali  Valnou hromadu zde v Hasičárně. V loni také proběhlo školení členů výjezdového družstva. Dále jsme se podíleli na zajištění při průvodu dětí na čarodějnice z Plavů a Haratic, naši členové se podíleli na stavbě stanu na rafty.

Byla provedena technická kontrola na hasičském vozidle a jeho stav byl shledán jako dobrý.

Náš sbor se také zúčastnil soutěží muži okrskové soutěže ve Velkých Hamrech, Vlastiboři, Tanvaldě a Chotyni. Ženy se zúčastnily soutěze Vlastiboř, Jílové a společně s muži v Chotyni. Obě družstva se zúčastnili mezinárodní soutěže v Polsku a dále budeme pokračovat v dobré spolupráci s Polskými hasiči, která je již  víceletá.

 Zajistili jsme také průběh Rally Bohemia. V srpnu jsme také uspořádali pro děti a rodiče ukončení prázdnin. Postavil se stan a pro děti se uspořádali  různé atrakce a hry o ceny. Bylol zajištěno občerstvení- buřty a žebírka z udírny a oblíbené sejkory. K poslechu a tanci hrál Pavel Balatka a DJ Lejsek.

 Naše výjezdové družstvo mělo celkem 6 výjezdů, kde se pomáhalo při hašení lesních požárů a také jsme byli poprvé u zásahu u dopravní nehody, a jednoho prověřovacího cvičení. Také jsme vymalovali  klubovnu a později byla provedena výměna oken na plastové. Dále jsme si zakoupila motorovou pilu. Výjezdové družstvo bylo vybaveno 5 zásahovými přilbami a pěti rukavicemi.

To je ve zktratce zpráva o činnosti sboru za rok 2011.

 Děkuji za pozornost.

Starosta SDH Soudil Petr 

Kontakt

Marta Floriánová

patymrozka@seznam.cz

Vyhledávání

Anketa

Líbí se vám naše stránky?

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode