Čarodejnice

02.05.2012 21:13

Dne 30.4.2012. se u nás konalo pálení čarodejnic, které doprovázel SDH Haratice a občerstvení zajišťovali dobrovolníci hasičů z Plavů. Celá akce proběhla bez problémů a byla nabytá energií, letos se podle mého názoru sešlo o něco méně lidí než minule, ale i tak si myslíme, že vše dopadlo velice pěkně; pokud byl někdo nějakým způsobem nespokojený, prosím o prezentaci nedostatků prostřednictvím e-mailu a my se pokusíme vše napravit v nastávajícím roce.

 

Tímto bych rád poděkoval za spolupráci podílejícím se lidem na této akci a následnou pomoc za akce další, posíláme omluvu za organizaci průvodu, při kterém byla přerušena komunikace mezi jednotlivými průvody, a proto nebyla zachována plynulost  průvodu jako minule. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že příště nás přijdete opět podpořit a podobná situace nenastane.

Nyní se můžete podívat do naší fotogalerie, kde jsme zveřejnili fotografie, které znázorňují velikost naší hranice a hasiče, kteří dohlíželi na bezpečnost kolem ohně; také děkuji rodičům dětí  za  bezpečnost v okolí, kde se čarodejnice pořádaly.

 

 

Kontakt

Marta Floriánová

patymrozka@seznam.cz

Vyhledávání

Anketa

Líbí se vám naše stránky?

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode